plaats je muis hier:
ťťn
twee
drie
vier

Samsung Benelux

In de Benelux opereert Samsung Electronics vanuit het hoofdkantoor in Delft. Bij Samsung Electronics Benelux werken in totaal 150 medewerkers, waarvan 95 medewerkers in de vestiging in Delft en 55 medewerkers in de vestiging in Vilvoorde, Brussel in BelgiŽ.

Samsung Electronics Benelux richt zich op de marketing en verkoop van een brede reeks Samsung producten. Producten van Samsung Electronics in de Benelux zijn onder andere: mobiele en draadloze telefoons, digitale mediaspelers en optische diskdrives, DVD-spelers en videorecorders, kleurentelevisies, CRT- en TFT-LCD beeldschermen, printers, faxen, all-in-oneís, Optical Disk Drives (ODD), Hard disk Drives (HDD), magnetrons, koelkasten en stofzuigers.

Samsung Electronics is in Europa vertegenwoordigd in 21 landen. In het Verenigd Koninkrijk en Spanje bevinden zich productievestigingen.

In de Benelux staat Samsung Electronics op de eerste plaats als leverancier van computermonitoren, op de tweede plaats als aanbieder van mobiele telefoons en is Samsung nummer 2 in het segment voor LCD- en projectie-TVís.
award