plaats je muis hier:
één
twee
drie
vier

Features

MPEG4

Met de YP-P2, YP-T10, YP-S5 en YP-T9 heb je geen MP3-speler op zak, maar een multimedia-speler. Deze toestellen zijn namelijk in staat naast muziek en foto’s ook video’s weer te geven van het MPEG4-formaat. MPEG4 is een videocompressie die vaak wordt toegepast in digitale mobiele apparatuur zoals GSM’s en MP3-spelers.

FM-tuner

Met de ingebouwde stereo FM-tuner (met RDS) kunt u ook radio luisteren. Zo heeft u niet alleen overal uw eigen muziekcollectie bij de hand, maar ook de laatste hits en het laatste nieuws.

Battery Life

Met de superkrachtige Li-ionbatterij geniet u 24 uur lang van uw muziek en 4 uur met speaker op de YP-S5 Black.

Slide Speaker

De Slide Speaker van de YP-S5 maakt van de compacte MP3-speler een volwassen muziekbron. Slide 'n Play; schuif de YP-S5 open en de muziek wordt direct omgeschakeld van je koptelefoon naar de speaker. Share muziek met vrienden!

SRS WOW

SRS WOW is een geavanceerd equalizersysteem. Deze functie herstelt het kwaliteitsverlies dat optreedt bij het comprimeren van muziek (MP3). SRS WOW brengt die originele sprankel terug in het hoog, geeft diepe bassen en zorgt voor een verbazingwekkende virtuele surround sound.

1,8" TFT LCD Full Color

Op het oogverblindend heldere kleurenscherm worden illustraties en foto’s verbluffend mooi weergegeven.

Bluetooth

Maak een draadloze verbinding met uw mobiele telefoon en headphone door gebruik van Bluetooth technologie.