plaats je muis hier:
één
twee
drie
vier

Toebehoren

De Case Logic MPC-6 Tas

De Case Logic MPC-6 tas maakt sporten een stuk aangenamer. Voor actievelingen is een verwijderbare armband present, deze houdt uw MP3-speler stevig op zijn plaats tijdens het lopen of fietsen. Daarnaast heeft u met een praktische handriem uw MP3-speler altijd bij de hand. Voor extra veiligheid is de case weerbestendig en werkt hij schokwerend en beschermend. Case Logic geeft op dit kwaliteitsproduct een garantie van maar liefst 25 jaar. De binnenafmetingen van deze tas zijn: 11,4 x 7,6 x 2,8 cm.

Kensington Travel Plug Adapter

Met de Kensington Travel Plug Adapter trekt u energie uit het lichtnet van meer dan 150 landen. Plug de lader van uw S5 in de adapter en druk een van de ingebouwde stekkers voor het desbetreffende lichtnet naar buiten. Eenvoudiger kan het niet. Uw S5 wordt niet te tekort gedaan. Met de USB-ingang kunt u zelfs uw mp3 speler van energie voorzien.

Covertec Leather Case

Schuif uw Samsung S5 dicht en glij hem in deze elegante cover van Covertec. Deze van Nappa leer vervaardigde case is stijlvol afgewerkt met beige stiksels en heeft uitsparingen voor connecties met een hoofdtelefoon en USB-kabel.

ADAPT mX FM Transmitter

FM-transmitter met microfooningang De ADAPT mX FM Transmitter pompt de ether vol met uw favoriete muziek. Verbind deze muziekverspreider aan uw S5 en ontvang het signaal op elke willekeurige radio. Een leuke extra optie is de microfooningang. Koppel een microfoon aan de transmitter en zend uw stemgeluid uit via de boxen van bijvoorbeeld uw autoradio.